Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför flytt

Sorterar ...

Sparar  Kastar

Tvekar

Loppis

Lättnad




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-28 10:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är faktiskt bra att flytta ibland, man gör sig av med en massa onödiga saker...även om man sedan samlar på sig nytt...
2016-05-29

  Gunnel Eriksson VIP
Man förstår precis.
Effektivt med ettordsrader.
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP