Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fallande liv

 

Jag faller genom rymden 

passerar genom galaxer 

och miljarder av stjärnor

med planeter runt omkring.

 

Vill finna ett annat liv

en ny plattform

för ett nytt liv.

 

En annan existens 

bortom jorden rymd.

 

Undrar hur länge jag ska falla

innan fast mark

på en annan planet.

 

Den behöver inte vara mer avancerad 

än den jag fallit ifrån. 

 

Bara lite mer vänlig och fin

i början av sin skapelse.

 

Universum är oändlig

utan början och utan slut.

 

Jag kan alltså

falla länge än.

 

Någonstans måste det finnas

någon annan av Hans skapelse

när allt är så stort.

 

Jag faller vidare 

som det faller sig.

 

 

Allt är inte att vara

utan att finnas!

 

 




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-28 12:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankar...
2016-05-31

  Marianne Räf
Den sista strofen var
helt förträffligt fin !!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP