Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej värdigt

 

 

 

människovärdet

med dagens mått mätt

är av ringa värde

flyktingläger överfulla

behandlas sämre än boskap

lever i misär

läger som förvandlas

till lervälling vid regn

att behandla människor

på ett så avskyvärt sätt

hur lågt kan en människa sjunka?

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-28 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP