Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner mig generös idag


Du vet att du bor i ett problemområde...


...när villan som är till salu har egenskaper som du trodde bara människor kunde ha.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-30 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP