Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sprang inatt

Jag sprang inatt
i mina drömmar..
oansträngt men kraftigt
flöt luften
genom kroppen.

spänning och avslappning
i perfekt harmoni
spelade rörelses symfoni.

Suddigt omkring
blir bara jag
och mina steg

vet att du där
du känner av mig
på bästa sätt.

Hela mig är on fire
ska kanske försöka kyla ner.

kroppen vill mer
går inte tämja
el i mina celler
ingen teknik
kan ersätta känslan.

Jag vaknar och en stund till
lever i den känsla
Det var en gåva från dig
men ingen kan förstå det.





Fri vers av stormen
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-30 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen