Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When the ship goes down

Utan ord
Han vaknade

Utan ord
Han åt frukost

Utan ord
Han gick till arbetsplatsen

Utan ord
Han gick fram till sin chef

Utan ord
Han lämnade in sin avskedsansökan

Sedan sjöng han hela vägen
halvdansandes mot en ny logga

© Christer Johansson 2016-05-31







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-31 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP