Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största munnen

Den största munnen, den blir aldrig mätt.
Med mera tillväxt så blir allting lätt.

Det finns ju ingen mening med vår färd
så njut av livet, för det är du värd.

Vem orkar bry sig om vår atmosfär?
Oändligt är vårt stora habegär.




Bunden vers av Poor Peer
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-31 22:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådan är kapitalismen.

"Oändligt är vårt stora habegär". Superbt! Det köper jag direkt.
2016-11-29

    ej medlem längre
Vad vill dom ha? Större hus? Dyrare bilar?
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Poor Peer