Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nä nu vart man trötter

nä nu vart man trötter
verkligheten blev overklig
tinnitus i olika klanger
bidrar till känslan
vinpavan gör sitt till
yogamattan blir säng
här sover en inatt
konstigt rum




Fri vers av Poor Peer
Läst 105 gånger
Publicerad 2018-10-28 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poor Peer