Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanken va branken

Fanken, va branken,
va dukti’ du ä’,
Va dukti’ du ä’,
du satt i mitt knä,
sa fanken, va branken,
va dukti’ du ä’ !
du satt i mitt knä
och bet i ett trä
så fanken och branken
ni ligger i lä!
när danken är banken
och tanken ä’ mä!




Bunden vers (Rim) av Poor Peer
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-11-29 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poor Peer