Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTROLLFREAK - haiku

På årligt besök

strävsamt par med gässlingar

höghalsad kontroll




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-02 17:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snygghaikat!
2016-06-05

  Ninananonia VIP
Härligt med haikubesök... av gässlingar...
2016-06-03

  Lars Hedlin
:) GILLAS :)
2016-06-03

  Fem hjärtan VIP
Åh så fint!!
2016-06-02

    ej medlem längre
Åh så fint... Ser dem nästan framför mig!
2016-06-02

    Dan Myrbeck
När jag var barn var jag trollfreak,
nu är jag kontrollfreak.
2016-06-02

    ej medlem längre
Vaksamheten är hög här.
2016-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku med perfekt avslut!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP