Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt och alla ska granskas

 

 

Aftonbladets undersökning av

Svenska kyrkan visar bara på

vad som händer i alla verksamheter.

 

Nu var det Svenska kyrkan 

som delvis får sina inkomster

från kollekten.

 

Medan Svenskt näringsliv

och deras medlemmar

får sina inkomster från de varor

som vi köper från dem.

 

Dessa företag reser säkert

och festar med pengar

från dessa verksamheter. 

 

Självklart ska alla verksamheter granskas

men när det nu är Svenska kyrkan 

är det konstigt att det kommer

när en annan tro än den kristna kommer.

 

Och då är det konstigt för mig

att det sekulära samhället

angriper den kristna Svenska kyrkan!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-02 12:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det finns nog ingenstans där det inte förekommer liknande saker...
2016-06-05

  mare VIP
Håller med
annan tro än
den kristna
är väl islam
Aftonbladet
skulle skriva
om den också
vågar inte!
där finns lögnen
korruptionen
hallå alla journalister
ni är så fega
då det gäller
att avslöja den!
2016-06-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP

Tack så mycket jag ska läsa/lyssna
http://www.eternalanswers.org/sv/cains-offering/

2016-06-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kristen religion går ut på att släcka törst och festa sig mätta på Kristus blod med moppen om det går.
ja de kan man känna Kristi, den lurviga värme karma, medan muslimska och andra religioner går ut på broderskapet, jag skäms när ser hur minoriteter hälsa på varandra med handen på hjärta på T- central utan att veta vem de är bara att hud färg liknar deras;
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP