Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han fanns där

Från det att hon
lämnade huset
lyfte sitt ansikte
mot solen
log och tog
fram sin mobil

ringde honom
och han svarade
så fanns han där
mot hennes hud
med andetagen
i hennes öra

hela vägen
till bussen
och vidare
till staden
ända fram
till arbetsplatsen

fanns han där
tills de la på
strax innan
hon skulle gå in
och ägna sin dag
åt att tänka
på honom




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-02 13:26



Bookmark and Share


    carinamnm
Igenkänning :)
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta