Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång till

Jag skrev 316 brev
eller var det 16
först i det sista brevet upptäckte jag
vem jag var
en vilande bomb av konsonanter i eldrött
genomsura vokaler och
utropsteckens giftpilar.
Just som jag skulle fyra av
ringde du:
Ville du något? Jag har litet bråttom.
Den korta stubinen
räckte inte ända fram
sprängkraften sjönk lamt till papperets botten
som när inbetalningen misslyckas på internetbanken.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 15:17



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Så ackurat!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist