Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Helena, snart färdig svensklärare   ;-)


Glosförhör

 

Är svenska

verkligen så svårt

att lära sig...

 

ijenkligen?




Övriga genrer av Thomas Strandberg
Läst 688 gånger
Publicerad 2006-05-07 13:05



Bookmark and Share


    Jennie1127
haha :D
SKÅJ! :)
2007-01-07

    HiFi
hahahaha den va BRA
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg