Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbgrinig


Trött på datorer

Trött på kommunikation i blindo

Trött och gubbgrinig


Provar Facebook - Ett forum som äter själar och ger ångesten näring

Jag flyr i panik


Men lik förbannat sitter jag här istället och skriver

Det måste väl betyda att jag finns trots allt

Åtminstone lite grann


Jag beslutar mig för att se det som terapi


För vem vet

Nästa vecka kanske jag orkar betala räkningarna också




Fri vers av Thomas Strandberg
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-21 23:35



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
övergångsåldern.. en plats ingen vill vara i men som ändå är.. precis som du skriver.. ett bevis på att man finns.. så försök att njuta.. jag försöker varje dag.. tyvärr lyckas inte jag heller alla dar..
2010-01-26

  © anakreon VIP
Dock!
När jag en gång hade en liten enskild firma och stönade under räkningarnas mångfald genmälde min revisor, som själv gått i konkurs något år tidigare: "Du skall vara glad så länge du kan betala dem. Det är när du inte kan som de stora problemen kommer."
Carl-Erik
2010-01-23

  Akke
Grejen är ju lite kanske att
när man vilat tröttheten
så blir man pigg igen
loggade just in
2010-01-21

  stenen/ Yv Ericsson
älskar titeln! klart orginell. följd av en underbart mänsklig text. bra!
2010-01-21

  Åsa Hall
sanningen... sanningen ligger i dina ord! En tyngd av sorglöshet... tvångsbeteende i livets stora frihet!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg