Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, ni över 40 fattar nog...:-)


Åldersnojig digitalfundering

Är det ett årlderstecken

när man har köpt sig en ny, fin, SNABB dator

och ändå sätter sig vid den gamla?

Den som man ställt undan svårtillgängligt i ett hörn

där den arbetar långsamt, brummar och hänger upp sig ibland

men ändå är fullproppad med åratals arbete

och programvaror för ett döende operativsystem?

 

Välbekanta kommandon och menyer måste läras om

nya knappar att klicka på och nya ikoner på skrivbordet

hjärnan måste tas i bruk igen och nya beteenden läras in

och någonstans tar det emot lite... att vänja sig vid det nya

 

Det är svårt att lära gamla hundar klicka...

 




Övriga genrer av Thomas Strandberg
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-20 13:46



Bookmark and Share


  Connie
Haha, och jag är över 50 ;)

Det finns faktiskt ett redskap när man tränar sin hund. En \"klicker\" belönar hunden, du kanske ska införa ett nytt belöningssystem åt dig ;)
2008-01-02

  Kim VIP
Tack för det och av en YNGRE! Tekniken ställer till problem m att ständigt inte kunna det den lovat! Tar för mkt tid av det man redan \"vunnit\"...
2007-09-23

  Hans w-art Westlund VIP
ibland är det bra att det går lite långsamt.. då hinner man tänka efter.. men ibland är det precis tvärtom..
2007-07-23

  Saga-Sofia
Vi är vanedjur - i ur och skur.

Oavsett ålder.

I guess :-)
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg