Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandraggaren

Han var kanske inte den mest vältränade på stranden,
men han var åtminstone den ende med ben som liknade Ölandsbron.




Övriga genrer av Thomas Strandberg
Läst 779 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-03 15:12



Bookmark and Share


  Connie
En riktig Ölandstok ;)
2008-01-02

  lodjuret/seglare VIP
juste illustration till en illuster text

det här bidraget
får tre gula rosor
2007-06-16

  Saga-Sofia
Återvände till denna. Tycker den är så kalas.

Har du någon bok man kan köpa?
2007-05-25

    Sanera
så mysigt skrivet :)
2007-05-14

  Saga-Sofia
Hahaha. Ljuvlig. Det är väldigt mycket Stenmark över dina bilder, vilket är menat som en komplimang.
2007-03-30

  Hans w-art Westlund VIP
he he he
2007-03-04

    Bim
Skön bild och härlig text.Hälsn.Bim
2007-03-03

  Cris
hehe..mäkta orginell..:-)
bilden är fin till
och så gillar jag hans attityd..fram
med mer sådant i oss..gilla det vi har
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Strandberg
Thomas Strandberg