Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla fall

Jag hade besökt tornen ett efter ett efter ett.
En del av bara farten.
Några med lite mer motstånd och andra väldigt tvekandes.

Jag hade behövt dig vid min sida.
Din närvaro, din kropp och ditt allt, på riktigt denna gång.
Lätt att säga i efterhand.
Nu är allt det överspelat.

Vet inte om jag har ytterligare några torn att besöka.
Men jag behöver en närvaro, en kropp och ett allt.
I alla fall.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2016-06-04 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP