Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det singlar...

Det singlar ett löv
gulbrunbrokigt

har du bott bland skogens träd
kom du flygande med åskans vind

din tid är inte nu
sommaren blomstrar

Vacker är du som
minnet av ungdom
förfluten tid ligger
vid mina fötter

© Bosse 4 juni 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-04 11:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
" förfluten tid ligger vid mina fötter"
en superb bild
2016-06-04

  Bengt H VIP
Fantastiskt hur naturen kan tala, bara man lyssnar.
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten