Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom en blygsam penna ...

 

 

är ett pulserande hav av ord

en skälvande regnbåge

som längtar efter sina uttrycksfulla färger

skugga av en tanke

blir magisk

när sommarhimmel kommer förbi

och markerar sitt revir

livet rymmer

i ett a fyra papper fylld av vilda fantasier

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-04 23:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, med ord kommer man långt
på vår jord.
2016-06-09

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2016-06-08

    ej medlem längre
Mycket vackra ord av kärlek.
2016-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina "vilda fantasier"...go text...
2016-06-05

  Fem hjärtan VIP
En härlig text som jag gillar mycket!!
2016-06-05

  Karina"Kia"
Pennan glöder och skrivandet blir till magi som in i ett regnbågsland..för läsaren!
Blyertspennans skugga blir när man suddar!
2016-06-05

  H.C.B
Ja det är en viss magik att sitta och skriva i regnbågens skugga.
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One