Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Mellan orden väller tystnad
som lera
där strandbrinkar rasat




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-07 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din bild av tystnaden är mycket vacker. Jag kan tänka mig den precis så.
2016-07-07

  Stefan Albrektsson
Kompakt, avskalat och kargt (som sig bör i en sådan dikt). Både de få orden och deras omgivande tystnad väger tungt.
2016-07-07

  aol
Just såsom det kan kännas, kan man höra dej läsa dikter
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP