Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~(Morgonljus)


K ä r l e k s s v a l a n ~~





























en svala gör ingen sommar,

så sägs det,




men Svala,

egentligen Linda,

var kvinnan med oanad kärlek




för när Jens en sommar

inte längre kunde dansa,



kom Svala på kärlekens vingar


och de båda lyfte mot paradiset




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-06 10:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa på kärlekens vingar kan man göra allt....som t ex dansa. Hoppfullt.
2016-06-08

  Yrre VIP
Fint om det möjliga!
2016-06-07

  Eva Langrath VIP
Vackert om kärleken.
2016-06-06

    ej medlem längre
Vad betyder oförmåga att dansa... när Aurora öppnar det glödande morgonljuset. Kärlek!
2016-06-06

  Ingrid Trolle
En helt underbar mjuk
berättelse om Jens och
Svala. Den lägger sig
som bomull kring hjärtat
2016-06-06

  Respons VIP
En vacker berättelse!
2016-06-06

    ej medlem längre
Varm om än lite sorgsen...
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden