Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR SVENSKA FANA



VÅR SVENSKA FANA



 

 

Av himmel och sol
har du lånat din färg

Du fana som vajar
för fäderneslandet

Du vajar i glädje
du vajar i sorg

Du vajar
för koja och borg

Himmelens färg
ger dej lugnet

Solen ger
värme och ljus

Så vaja för vinden
och lys uti solen

Låt din ton
höras som ett sus

Stolt ska vi vara
för färgerna två

Den gula
och den blå




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-06 15:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin hyllningsdikt...
2016-06-12

  Fem hjärtan VIP
Så fin hyllning till vår svenska fana! Klart vi ska vara stolta!
2016-06-07

  ULJO
Vi ska vara glada av över vårt land och hylla vår fana. Vi behöver inte tillhöra ultrahögern för att ha de känslorna och absolut inte skämmas för vårt ursprung.
2016-06-06

  Eva Helene VIP
Så fint, vi måste våga vara stolta!
2016-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Det finns landsförrädare som vill bränna fanan på bål. Sådana människor är tvåbenta svin.
2016-06-06

  Ninananonia VIP
Dina ord vajar vackert av stolthet... precis som fanan
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP