Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalstörd

Normalstörd och svensk
Byter sedlar vartannat decennium
Väntar tålmodigt
Och det vet ju alla
Att den svenska modellen
Innebär konsensus
Om hur man beter sig
och inte

Den utslagne medborgaren
Segnar ner
Möter där sin skugga

Rosten sover aldrig
Slussen sjunker långsamt
Tillbaka mot sjöbottnen
Korrosion låter som korruption
Svenska bilar tillverkas
På en låglöneplanet
Där tyngdkraften är omvänd
Linné skilde på folk och folk
Precis som afrikanska handelskompaniet
Och svenskheten går hem i stugorna
Låt oss tala kreol
Och elda flaggorna på bål




Fri vers (Fri form) av svernbygrabben VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-06 16:52



Bookmark and Share


  i af apa
så bra!
2016-08-10

    ej medlem längre
jag kallar dom för sbsp istället (svennebanansoffpotatis)...
2016-06-12

  KattenKin VIP
*asg* - underbart!
Bokmärker denna, den inspirerar!
2016-06-12

    ej medlem längre
Fan vad bra skriven!
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP