Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästarna

Utanför hagen finner du dem
betande grannskapet innan de
flyger mot okänd mark.
Dånande drar de förbi ditt öppna fönster.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-06-06 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag skulle vilja säga att texten är en pendang till "Och kvällens röda hingst gnäggar i kalkstensbranterna. Och vår dröm är högt belägen". Saint-John Perse / översättning från franskan av Dag Hammarskjöld
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist