Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 ORDARE

 

besviken 

 

bedragen

 

bortgjord

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-08 16:20



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Gör ont
2016-06-14

  Lars Hedlin
BERÖRS
2016-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt...
2016-06-12

  Marita Ohlquist VIP
Tre små ord som kan knäcka även den starkaste!
2016-06-08

  ULJO
Slående för många tyvärr. Lurade och bedragna.
2016-06-08

  Marianne Räf
Hånfullt ordat! Jag tycker det är de
bedragande parterna, som gör bort
sig, den bedragna, besvikna är det
bara å beklaga, det är en obehaglig
sits hon har, jag vet det! Fi Fán !!
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP