Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte nu som då

jag känner inte nu som då
den trollbindande tjusningen

försökte att hålla fast vid bilden av dig, oss
men min utopi passerade ditt väsen, dig ovetandes

tiden bearbetade min vision om oss och denna tjusning
och följaktligen behöver jag inte längre dig

det för en stund allra mest ovedersägliga
kan därmed bevisligen bli något konträrt

kanske låter det som en befrielse
men det gör minst lika ont





Fri vers av dloit
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-08 19:56



Bookmark and Share


    carinamnm
Inte helt smärtfri befrielse. Känns!
2016-06-11

  Karina"Kia"
Så banalt...så oresonligt...
Detta va bara från en sida av en kärlek...låter som svek...att inte våga...att inte bekänna...

Ja! den blev berörande uti hjärtats kammar och i ögats tår!
Denna va hård!
2016-06-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
känslornas samt förhållandenas levnadsbana blir så här ibland, väl sagt
2016-06-09

  Skogsrå 50+
Din text berör mig
2016-06-08

  kriya
den här rör mig känslomässigt. blev ledsen på riktigt.
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

dloit