Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i varandras sällskap, eller inte

tänker att jag kanske är på väg att förlora mig själv i dig
undrar om möjligheten finns att pausa sina drömmar

inser att jag befinner mig i en situation av absurd velighet
önskan om samhörighet kontra distansering

faktumet att du har lekt med tanken att släcka ditt liv
är det som motsägelsefullt får mig att vilja stanna hos dig

för om vi är tillsammans så vet jag
att det slut som ligger under jorden och väntar, väntar på oss

men om vi inte är tillsammans
väntar detta slut bara på mig




Fri vers (Fri form) av dloit
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-09 17:39



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att slå ihjäl sig själv när kärleken tar slut....

En tanke som slog mig...brilijant början till slut!
2016-06-09

  utavbarahelvete
Det här får mig att tänka... I varje fall, mycket fint!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

dloit