Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där nere är vi lika små ändå

du och jag är fabricerade av samma material,
således förnyas vi genom varandra och den blindheten

kompletterar den andre under närhetens skal,
och blir till de mest delikata människor genom intimiteten

för vi vet att långt där nere, i vårt djupaste känsloliv,
i vårt delade innersta, är vi två lika bedrövligt små

det är ingen vacker relation men den saknar tidsperspektiv
och den är vår, samt omöjlig för oss att motstå




Fri vers (Fri form) av dloit
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-15 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dloit