Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankeskrot


Världen och vi

Världen är omöjlig, en kontradiktion, en paradox.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men den finns. Och vi.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-08 20:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En paradox. En bara. Bara en.
Tänka sig, och jag som trodde att texter var som en enda stor... fantasi.
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP