Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivna rader skapar känslor

om tårar 

 

kunde bygga en trappa 

 

av kärlek och minnen 

 

mot gränden att vandra

 

för glädjen

 

att 

 

kännas blommande

 

ur en närhet

 

att älskas  i evighet

 

och 

 

av

 

passion 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-09 15:00



Bookmark and Share


  mickech
Ja tänk att få älska så!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP