Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stål ... betong ... blyhagel

Stål ... betong ... blyhagel

Utarmning ... felbehandling ... realisation

Våldsamhet ... populariserad misär ... aktiekurser

Bulldozer ... åsiktsflod ... dansbandsromantik

Upplösning ... serieledning ... baksida




Fri vers av Machete Man
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-06-10 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man