Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar, Lockar..


Kvällen smyger sig sakta inpå
Krälar runt mina iskalla fötter
kryper längs min darrande kropp
Drar i mitt slitna hår

Pekar mot asken
Där mina vassa små vänner
Väntar

Lockar

Undrar hur jag försvann igen
Och när allting föll till spillror

Uppgivna tårar river mina kinder
Skriker ut i den stumma natten

Men ingen får höra
Mina ord är tomma

Men de vassa, små glänsande
Säger massor




Fri vers av TasteMe
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-13 18:05



Bookmark and Share


  Ananas
Vackert och mycket starkt skrivet!

Särskilt raderna

Undrar hur jag försvann igen
Och när allting föll till spillror

tycker jag mycket om.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

TasteMe
TasteMe