Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig sjunga

Vill känna blixtar
Igenom min kropp

Låt mig sjunga

Vill höra eldar flamma upp
Längs mina inre väggar

Låt mig kvävas

Vill se röda stenar rinna
Ut ur min kropp

Låt mig andas

Vill smaka livet mot min tunga
Som dina läppar

Låt mig önskas

Vill känna vågor
Ut i fingertopparna

Låt mig sjunga




Fri vers av TasteMe
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-13 18:17



Bookmark and Share


  Nils-Robert
så fin dikt om kärlek. Bra
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

TasteMe
TasteMe