Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ångrar mig

Självklart tänker du på henne.
Det gör jag med.

Vi tänker båda på hur jag får dig att sakna henne
och hur du önskar att jag var mer
så som hon var

Du saknar hennes sällskap
Nu när det är ersatt av mig

Så här står jag och sliter i dig
Drar, kämpar, skriker "ÄLSKA MIG OCH ÖNSKA MIG"
Men där står du lika oberörd som förut

Du ångrar mig
med henne
i dina tankar




Fri vers av TasteMe
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-29 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävligt deppigt
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

TasteMe
TasteMe