Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/3- 2012


I Dvala med Dig

I dvala vill jag ligga ensam
Badande i den ljuva skönheten
Av ett naket träd

Jag vill slå upp mina ögon
Och se din siluett
Framför solens brinnande nedgång

Jag vill dansa i regnet
Endast med dig
Men ändå ligga ensam
Kvar under trädets nakna grenar

Vill möta dina läppar
Kyssa dina tårar

För älskling, endast med dig är jag fri
Och endast med dig
Är jag något annat
Än det jag en gång var




Fri vers av TasteMe
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-13 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TasteMe
TasteMe