Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rop

Ropen rör sig ljudlöst över skogen
Kanhända studsar de mot en sten
och vänder åter

Dalar sakta ner i fuktig mossa
lägger sig till rätta och somnar
trötta efter färden

Kanhända landar de i ett tjärn
flämtande sprattlar de på ytan
Några sjunker mot botten

Jag kan ta dem i min hand
stryka dem över ryggen
tills de skälvande lugnar sig




Fri vers (Fri form) av Skogsrå 50+
Läst 400 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-13 20:03



Bookmark and Share


  ULJO
Så skört, så vackert. Andlöst vacker poesi.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+