Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att leva mitt liv. Om otroligt många känslor. Om vänskap, vodka och sex. Låter som lättsåld litteratur, men bakom orden en rymd av hjärta och smärta...


Otroligt roligt att leva naken!

Egentligen är det otroligt
att jag är som jag är
ena dan en ängel som kommer till dig
för att för en liten stund lyfta bördan som du bär
andra dan en kåt och kärlekstörstande krake
som dricker ur din vodkaflaska och lämnar min kropp som pant...

otroligt dumt - att blanda ihop vänskap och sex
otroligt oväntat - att vi skulle mötas mitt i livet (?)
otroligt ärlig - mot dig, men inte alltid mot mig själv...
otroligt orolig - för imorgon

men här och nu - otroligt roligt att leva naken!




Fri vers av Helena Holmström
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-07 23:05



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härligt spontan gillade slutet
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Helena Holmström