Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ETT RUM

 

längst inne i mitt hjärta

där finns en hemlighet

 

den är så hemlig

så inte ens jag vet

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-14 16:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hemligheterna visar sig nog när det är dags...
2016-06-18

  ULJO
Härlig med hemligheter som är så magiska
2016-06-15

  Fem hjärtan VIP
Oj. Så bra den här är!!
2016-06-15

    Dan Myrbeck
Vi har nog en del lagrat i det undermedvetna..
2016-06-14

  Marianne Räf
Övertygande, tycker jag !
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP