Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt min älskling

Mörkret har fallit
Fönstret står öppet på glänt
Det är alldeles tyst där ute
Staden sover, det kanske du också gör
Jag önskar vi var hos varandra nu
Jag skulle vilja hålla om dig
Jag känner en saknad som är så stark
En saknad som blir till sorg
God natt min älskling
Sov så gott dröm något sött


Ja jag längtar efter dig
Min sista vakna tanke går till dig
Jag försöker att blunda
Jag kan känna dig intill mig i min ensamhet
Det är så verkligt
Och det gör bara att jag längtar mer
Det är söndag kväll och det är så sent
Jag önskar vi var hos varandra
Varför är vi inte det
Vi borde ju alltid vara hos varandra
Ett vemod, en smärtsam saknad blir till sorg
Jag känner mig ledsen och bara du kan trösta mig
God natt min älskling
Sov så gott, dröm något sött

Jag sitter här och tittar ut i natten
Jag kikar efter stjärnor
Jag tror jag hoppas på stjärnfall
Om en stjärna faller vet jag precis vad jag ska önska mig
Då ska jag önska att i morgon är en dag med dig
Då ska jag önska att vi kan prata i morgon
Jag ska försöka få dig att skratta
Och jag ska försöka få dig att förstå
Jag vill att du ska veta det
Det är viktigt att du förstår hur mycket jag älskar dig
Om jag bara fick säga en enda sak till så vore det
Om vi var hos varandra nu
Om vi delade säng i kväll och jag såg att du höll på att somna
Då skulle jag säga en sak
Jag skulle säga, jag älskar dig
Och jag hoppas du skulle ta med dig det in i sömnen
Jag älskar dig
Sov så gott min älskling
Vi ses i drömmen hoppas jag
Jag väntar där på dig i drömmen, nu i natt
Och jag hoppas att du kommer
God natt min älskling




Fri vers av PPQ
Läst 14829 gånger
Publicerad 2006-05-07 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ