Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en.

Den här (formellt) enkla essän är bokförd intill marginalen. Vä – okay för Vä (just) nu. Ba+ och cde är vad tre och fem är. Små objekt [term/ /er] är vad man måste integrera. Termen integrera är [nu] (formellt) integrerad. Sound innehåller (bigrammet) ou – även i [termen] colour. Längre än 5 (fem) rader ”code” blir inte [ac/ /∫] denna texten… okay för föregående antydan, wow. Howdy förekommer. Parentesen [ac/ /∫] fungerar.

 

 

 

 

 

 

                                                                                    




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-06-15 19:01



Bookmark and Share


  farbror zwed
    19.01 är [förstås] ingen oäven info – info förekommer… okay så, tid för välling och typ [e/ /E] det.
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed