Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Inte bara du och jag
utan också vinden
tog högerkurvan gemensamt
sträckte ut mot sommaren.
Att bilen blev fördärvad betydde intet
mot det att du plötsligt inte var där.
Dina ord avlägsnade dig
och jag satt där ensam.
Men i kurvan
just i kurvan
var fortfarande allting bra.
Vinden tog oss av vägen
skrotade
och hackade oss hem i kvällningen
i en doft av juni.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-15 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist