Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ras och rotlös

 

Av mig!
Lämnas inga minne när jag är död

Gräves ingen grav för min skull
Tänds inga ljus för min skull

Min lik är donerat till människorna och allt annat
Kvarlevorna bränns och askan spolas ...

Ingen barn alls bar mitt namn
Jag är den sista ur min stam

Sörj inte mig!
Tänd inget ljus för min skull!

Tack du goda GUD!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-06-16 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP