Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varningens ord

Fyra, fem dikter i månaden
är det en produktion
en ventil
eller en signal till dig
där du gömmer dig i min armhåla
och i min högra hand?
Det kliar och värker omotiverat
så nog har du ett finger med i spelet.
Och jag säger bara:
Håll dig i skinnet
annars flår jag mig
och du har ingenstans att ta vägen.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-16 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist