Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens pilgrim

Dagens pilgrim bär med sig drömmar

Drömmar som dröms av de som blir kvar

Den som vandrar säger inte "Följ med"

Den som blir kvar säger "Stanna på en kaffe"

Den i rörelse blir kvar en stund men vill fortsätta i ensamhet




Fri vers av annacecilia
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-06 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia