Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att göra sitt bästa

 

Man försöker göra sitt bästa i livet
Men ibland,
Att göra sitt bästa räcker inte till

Man försöker undvika all fiasko i sitt steg
Men ibland,
Fiaskot är den bästa

Man försöker absolut inte titta bakåt
Men ibland,
Att titta bakåt är den allra bästa

Man försöker går framåt med och bär sitt nya jag
Med ibland,
Att ha den gamle jag med sig är förnuft och är det bästa

Man försöker att bygga bara nya drömmar
Men ibland,
Att ha också de gamla drömmarna med låter det mesta

Man försöker börjar om och tänkte inte på att det kommer att krångla
Men,
Misslyckandet klaner och ligger alltid i fokus

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2016-06-17 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP