Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Galler

 

Dörrena…!
Fönstret…!
Vägarna…!

Ett spöke!

Sängen…!
Kudden…!
Drömmen…!

Ett monster!

Teven…!
Underhållning…!
Musiken…!

En mardröm!

Maten…!
Matbordet…!
Besticken…!

Ensamheten!

Vattnet…!
Läsken…!
Ölet…!

Underhållning

Förvandlats till galler
Och blir mitt enda liv
Bakom gallerna

Ensamheten!
Ensamheten!
Ensamheten!

Gnager i min själ och gör mig till tyst!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-06-17 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP