Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnig morgon

Hon går genom regn
i en övergiven stad
På torget står
gråtande ruiner
som viskar om man
kommer för nära
kanske avslöjar allt
från tider som flytt
men skratten från igår
har runnit ut
tillsammans med
det osynliga regnet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-18 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta