Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst själ

att känna tveksamhet i livets mitt

 

en smärta som ligger dold i själens inre

 

märk hur skuggan ligger 

 

som en mantel över själens oas

 

och betydelsen av en tyst själ

 

att inte komma någonstans




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-18 23:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite sorgsna ord, men mjukt och fint skrivet...
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP