Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt stad

Staden står kvar
men har tystnat
för det är bara jag
som är här
jag rör mig
så sakta i takt
och stryker med handen
över stolta fasader
och viskar tillbaka
till det som har varit
att jag ännu kan se
de som dansade här
vid husen med
tinnar och torn
då staden ännu var ung
den som nu
ligger öde och tom
i väntan på dagens flanörer
som ska röra sig
fram och tillbaka
och in och ut ur affärer
utan att höja sina blickar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-19 13:56



Bookmark and Share


    carinamnm
Nostalgisk och lite vemodig.
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta